Press "Enter" to skip to content

Sovrumstapeter

Hur ska man egentligen tänka när man ska tapetsera i sitt sovrum? Beror det på hur många väggar man tapetserar eller kan man vara hur galen som helst? Jag är så otroligt sugen på att go bananas på väggarna i sovrummet. Jag tror till och med att det kommer bli flera olika tapeter. Mönstrade. I olika färger. Är man knäpp om man tänker så? Jag känner i alla fall att jag verkligen vill prova. Det är väl inte värre än att jag får göra om det igen sedan. Jag är helt dunderförälskad i denna väggen här och egentligen passar ju inte detta ihop överhuvudtaget men jag blir så lycklig av detta. Funderar på att testa.

Som sagt det värsta som kan hända är ju att jag får måla eller tapetsera om igen och lite tapetsering har väl ingen dött av eller hur?

Men hur kommer vi överens?

Den stora frågan är dock inte om jag ska göra det utan snarare hur jag får med min sambo på tåget? Jag vet att detta kommer supersnyggt men jag är inte riktigt lika säker på att han kommer göra det. Han är lite mer ”ljust & fräscht” och jag är lite mer ”mycket vill ha mer”. Jag tycker hans stil är så sjukt tråkig och jag vill alltid bara göra om allt som han gör. Härligt va? 🙂 Fast han bryr sig egentligen inte så mycket utan han låter mig mest hållas. Jag kanske bara ska vara glad så länge som jag får hålla på?

Dags att skrida till verket…

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *